Tyytyväisempiä asiakkaita, henkilöstöä ja esimiehiä laadukkaalla Agile-, Lean-, Kanban- ja Scrum-koulutuksella sekä valmennuksella. Tilaisuudet toteutetaan vuorovaikutteisena työpajamaisena lähi- tai etäopetuksena.Miksi valita Lare Lekman kouluttajaksi ja valmentajaksi?

  • Kokemusta yli sadasta erilaisesta organisaatiosta
  • Osallistujapalautteiden keskiarvo lähes poikkeuksetta yli 9/10
  • Suomen ainoa valmentaja, joka pystyy tarjoamaan Scrum.orgin ja Scrum Alliancen valmennuksia, koulutuksia ja sertifiointia (esim. PSF, PSM, PSPO, CSM ja CSPO)
  • The Scrum Guiden suomentaja ja käännöstiimin vetäjä
  • Scrum.org Professional Scrum Trainer (PST)
  • Scrum Alliance Certified Enterprise Coach (CEC)
  • Certified Results Coach, NLP Master Practitioner, PADI Open Water Scuba Instructor ja Suomen Urheiluliiton taekwondo-valmentaja
  • Intohimoinen kouluttaja kolmannessa sukupolvessa
  • Ajantasainen ja kansainvälinen huippuosaaminen – myös etäkoulutuksissa
  • Edullinen avoin hinnasto, varauskalenteri ja henkilökohtainen palvelu

Laren tarina

Lekman Consulting

Scrumin toinen keksijä Ken Schwaber ja Lare Lekman kouluttajaseminaarissa Bostonissa 2012.

Siirryin konsultiksi 2008. Toimittuani pitkään Scrum Alliancen kanssa pätevöidyin Scrum Alliancen valmentajaksi ja sitten Scrum.orgin kouluttajaksi. Näin voin poikkeuksellisesti edustaa molempia tunnetuimpia kattojärjestöjä. Olen suomentanut  The Scrum Guiden ja auttanut yli sataa organisaatiota oppimaan nopeammin ja kehittämään parempia ratkaisuja.


Invesdor

Invesdorin logona esiintyi alkuvuosina napakymppiin osuva rohkea sijoittaja.

Invesdor on Euroopan johtava joukkorahoituspalvelu, jonka perustimme kotimaisen tiimin kanssa keväällä 2012. Invesdorin avulla on helppo sijoittaa nuoriin yrityksiin ja hankkia omalle yritykselle rahoitusta. Toimin Invesdorin neuvonantaja ja yhtenä perustajana. Invesdor valittiin sadan lupaavimman startupin joukkoon vuonna 2014.


Wreckamovie

Wreckamovie.comin Mindtrek-palkinto 2008
Palkitut Samuli Torssonen, Peter Vesterbacka, Timo Vuorensola, Vesa Vänskä, Atte Joutsen ja Lare Lekman.

Kehitimme Iron Sky -tuotantoa varten joukkoistuspalvelun elokuvien ideointiin. Wreckamovie saavutti suosiota itsenäisten elokuvatuotantojen parissa, mutta epäonnistui kaupallistamisessa. Palvelu kuitenkin voitti MindTrek-palkinnon ja World Summit Awardin luovuudesta 2008.


Ekahau

Ekahaun tuotteita ja palkintoja
Ekahau Site Survey -verkonmittaus ja -suunnitteluohjelmisto, kansainvälisiä palkintoja ja Wi-Fi paikannustägejä.

Ekahaulla johdin Wi-Fi mittaus- ja paikannustuotteiden kehitystä 2001-2007. Ekahau palkittiin teknologiasta ja innovaatioista mm. Euroopan unionissa ja Wall Street Journalissa. Menestyksekäs tiimimme siirtyi Scrum- ja TDD-menetelmiin Suomen ensimmäisten yritysten joukossa 2003. Amerikkalainen Ookla-konserni osti Ekahaun yli sadalla miljoonalla dollarilla syksyllä 2018.


WapIT

Wapitin rekryilmoitus ja logoja 1999
Wapitin legendaarinen työpaikkailmoitus Aku Ankassa ja tuotelogoja. Open Source Kannel Gateway on edelleen toiminnassa.

Työskentelin 1999-2001 mobiilipaikannuksen ja palvelukehityksen vetäjänä. Osaajapulassa keksimme julkaista työpaikkailmoituksen Aku Ankassa. Mahtavasta tiimistä ja tuotteista huolimatta yhtiö päätyi konkurssiin. Lue Mato Valtosen opettavainen Wapit Story.


Meridian Systems

Keltaisten Sivujen karttapalvelu 1998
Keltaisten Sivujen Internet-karttapalvelu vuonna 1999 oli aikansa Google Maps.

Työskentelin ohjelmistokehittäjänä ja tuotepäällikkönä 1997-1999. Kehitimme mm. Keltaisten Sivujen ja Etuovi.comin karttapalvelut. Työkoneellani pyörinyt Internet-karttademo valittiin MikroBitti– ja Tietokone-lehtien Internet-liitteessä 5/1999 Suomen parhaaksi karttapalveluksi.


Metropolia

Maastomittaustekniikkaa pääsi harjoittelemaan vuorovaikutteisesti jo vuonna 1997.

Valmistuin insinööriksi 1997 erikoistuen paikkatietotekniikkaan. Insinöörityökseni toteutin maastomittaustekniikan interaktiivisen opetusohjelman HTML-kielellä ja Javascriptillä systeemityön perinteisiä IEEE 830 ja 1016 -standardeja noudattaen. Oppilaskunnan hallituksessa autoin käynnistämään koulun tutortoiminnan ja tein koululle erilaisia ohjelmointiprojekteja. Valmistuessani sain stipendit koulun opettaja- ja oppilaskunnilta.

Lisätietoa ja referenssejä Linkedin-palvelussa.